BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, January 18, 2010

gamBar aNak kawan2 ku ( CIAST )

Mlm ni aku rasa boring tahap cipan..tu yg tb2 dok terpikir nak letak gmbar anak kawan2 aku..Ni gmbar anak member2 aku yang aku cilok kat frenster korg...Sory geng..aku suka tgok gmbar ni...


yanti & tharwan yang hencem..


kak anim & anis yang suka nyanyi.......


anak liza(semangat nyer....)


Kak Ct & Anak


Che Ani & anak ( kwn yg dh lm menyepi..rindu kat ko )


Yang ni anak misra ( muka ayah dia ni )


anak Ajip ( muka ko la ajip )

korang nak komen, komenla..tapi ni bukan untuk pertandingan bb comel ok? just utk tatapan korang jer.....la ni tunggu anak kak midah, kecik & amy...coming soon bila dh ader aku akan update balik....

1 comments:

Noryanti Binti Hj Rosli said...

waa..rajin ko simpan pic anak2 mem ciast2 ekk...bagus2....kejap je anak2 membesar kan...sedar x sedar je...